top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHet Winkeltje Gemert

45 jaar 't Winkeltje: warmte, passie en mode45 jaar 't Winkeltje: warmte, passie en mode

Dit najaar vieren we bij 't Winkeltje een mijlpaal van jewelste: ons 45-jarig bestaan. Het is een verhaal vol dromen, passie en doorzettingsvermogen, waarin we samen een prachtige winkel hebben opgebouwd die warmte en stijl uitstraalt voor vrouwen van alle maten. Maar voordat we ons in het feestgedruis storten, willen we graag even terugblikken op hoe het allemaal begon.


Het begon allemaal met de droom van mijn moeder, Nel van Vlijmen (van der Zanden). Op haar 40e besloot ze dat ze nog een kledingwinkel wilde openen, een ambitie die ze met verve heeft waargemaakt. Hoewel ze oorspronkelijk verpleegkundige was, behaalde ze samen met mijn vader hun bloemsierkunst diploma, waarna ze in 1967 in Gemert een bloemenwinkel openden. Na verloop van tijd voegden ze een kledingwinkel toe aan hun onderneming, en zo werd 't Winkeltje geboren.
In de begindagen waren het spannende tijden. Mijn moeder had slapeloze nachten omdat er zoveel binnenkwam en alles verkocht moest worden. Maar haar ondernemersgeest en doorzettingsvermogen zorgden ervoor dat de winkel al snel een succes werd. Met de tijd groeide de behoefte aan grotere maten in onze collectie, en zo opende mijn moeder 't Winkeltje Plus, waar vrouwen van alle maten terecht konden voor stijlvolle kleding.


Helaas kreeg mijn moeder te maken met kanker, maar ze vocht moedig door. Haar positiviteit en doorzettingsvermogen waren een inspiratie voor ons allemaal. Na haar overlijden in 1996 voelde het alsof de spil van ons gezin was weggevallen, maar we wisten dat we haar levenswerk moesten voortzetten. En zo stapte ik, geïnspireerd door mijn moeder, in haar schoenen en begon ik aan mijn eigen pad in de modewereld.


In de loop der jaren hebben we vele hoogte- en dieptepunten gekend. We verhuisden naar een groter pand in het centrum, openden nieuwe winkels en pasten ons assortiment aan aan de veranderende behoeften van onze klanten. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: onze passie voor mode en onze toewijding aan onze klanten.


Nu, 45 jaar later, zijn we dankbaar voor de trouwe steun van onze klanten en het harde werk van ons team. We hebben veel beslissingen moeten nemen en uitdagingen moeten overwinnen, maar we hebben het allemaal samen gedaan. En terwijl we terugkijken op ons verhaal, kijken we ook vol enthousiasme naar de toekomst. Op naar de volgende 45 jaar!

Bedankt aan iedereen die deel uitmaakt van ons verhaal en die ons heeft gesteund op ons pad. Samen maken we van 't Winkeltje een plek waar elke vrouw zich thuis voelt en waar mode en warmte samenkomen. Hier zijn we trots op, en we hopen nog vele jaren met jullie te mogen delen. Op naar de volgende mijlpaal!


Liefs Susan & Team 't Winkeltje

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page