top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSusan van Vlijmen

Mag ik me voorstellen...
Mijn naam is Susan van Vlijmen en sinds 1996 ben ik met trots de eigenaresse van `t winkeltje mode & lifestyle. Mijn moeder Nel van Vlijmen is 40 jaar

geleden `t winkeltje begonnen aan de Diederikstraat 6. Na een kort verdrietig ziektebed waar ik haar in mocht verzorgen, ( net als mijn moeder ben ik ook verpleegkundige) heb ik de zaak overgenomen. Mooi om terug te blikken dat wij zoveel passies gemeen hebben. De mens die centraal staat, zowel in verzorging als de aankleding. Deze 2 passies hebben veel met elkaar gemeen. Nog dagelijks heb ik te maken met mijn oude beroep, zowel in het contact maken als het helpen met de kleding uitzoeken of helpen met aankleden of juist dat luisterend oor. Dat maakt dit vak ook zo leuk. Je weet nooit hoe de dag verloopt, wie er binnen komt en wat de vraag is. En dat kan heel dankbaar zijn als je iemand fijn kunt helpen en helemaal blij de deur uit gaat. De redenen dat iemand kleding komt kopen kan dan ook heel verschillend zijn. Van een bruiloft tot een begrafenis, een geboorte, of juist omdat je verliefd bent, of niet lekker in je vel zit. En dan is het heel fijn dat je het idee hebt dat je daar een steentje aan bij hebt kunnen dragen. Gevoel kun je niet kopen. En ik denk dat we het allemaal fijn vinden om mensen ergens mee te kunnen helpen.


407 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page