top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSusan van Vlijmen

Ontdek onze Upcoming Events in 2024!Hallo, lieve vrienden van 't Winkeltje! Susan hier, en ik kan niet wachten om jullie te vertellen over alle spannende evenementen die we voor jullie in petto hebben dit jaar. Bij 't Winkeltje draait het namelijk niet alleen om winkelen; het gaat ook om plezier, feest en gemeenschap. Dus haal je agenda erbij en noteer deze data, want je wilt deze events niet missen!


Om te beginnen hebben we dit najaar natuurlijk weer onze spetterende modeshow gepland tijdens de jaarmarkt op de tweede zondag van september. Verwacht een spectaculaire presentatie van de nieuwste herfst- en wintercollecties, met prachtige modellen die onze unieke stijlen laten stralen. Het wordt een dag vol fashion, fun en gezelligheid, dus zorg dat je erbij bent!


Maar dat is nog niet alles! In november staat er weer een ander fantastisch evenement op de planning: onze befaamde diner modeshow. Geniet van een heerlijk diner terwijl je getrakteerd wordt op een catwalkshow vol glamour en stijl. Het wordt een avond om nooit te vergeten, dus reserveer snel je plekje en laat je betoveren door de magie van 't Winkeltje.


En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog iets speciaals in petto voor de maanden oktober en november: ons 45-jarig jubileum! Het belooft een periode vol feest en festiviteiten te worden ter ere van deze mijlpaal. Dus houd onze social media en nieuwsbrieven in de gaten voor alle details en verrassingen die ik voor jullie in petto heb.


Kortom, bij 't Winkeltje is er altijd wel iets leuks te beleven. Dus kom en feest met ons mee terwijl we samen herinneringen maken, plezier hebben en de liefde voor mode vieren.


Tot snel bij 't Winkeltje, waar elke dag een feestje is!


Liefs Susan

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page