top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSusan van Vlijmen

Wat voelt dit goed!

Na 2 jaar onzekerheid wel of niet open met allerlei vragen; hoe koop je in (met de merken waarmee ik werk koop je een half jaar van te voren in), de anderhalve meter afstand en natuurlijk de mondkap... Zo vervelend en afstandelijk allemaal. Nu mogen we godsdank iedereen alweer een tijdje normaal ontvangen in onze fijne winkel. Helpen met styling advies, gezellig een praatje maken ,een kopje koffie samen drinken. Wat hebben we daar naar uit gekeken zeg!Het heeft veel bij mensen te weeg gebracht de Corona. Zoveel verhalen, verdriet, eenzaamheid, machteloosheid. Ieder heeft zijn of haar eigen verhaal. Bizar als je er nu zo op terug kijkt. En nu mag alles weer...


Het is zo fijn om te doen wat je graag doet. Mensen blij maken, mooi maken, maar ook een luisterend oor zijn. We merken ook dat de mensen er weer zin in hebben. Er zijn weer feestjes, bruiloften, etentjes, festivals. En velen hebben de afgelopen 2 jaar weinig gekocht, dus nu wil men goed voor de dag komen!


En daar geven wij graag advies in bij 't Winkeltje. Ook horen wij veel dat dat persoonlijke advies zo fijn is. Dankbaar zijn wij dat vele klanten trouw aan ons zijn gebleven en het ons zo gunnen. Dat is echt super en dat voelt zo goed. Dus dank jullie wel hiervoor doen we het allemaal!


Tot snel voor mooi gesprek met kopje koffie en wellicht een mooi setje voor jouw gelegenheid waar je heerlijk kan en mag stralen!


Liefs, Susan van Vlijmen
117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page